• citybg

  Web

  + fotografia

  + vídeo

  + disseny

  + formació

 • citybg

  Nonsolumweb

  és un projecte de

  Nat Estudi

Estás en la versión en valenciano

Nonsolumweb

Un nou projecte de Nat Estudi

Nonsolumweb és el primer spin-off de Nat Estudi, i no neix per casualitat. La diversitat ha estat la nostra senya d'identitat i encara que les modes sempre en són interessants, mai hem sucumbit al seu dictat ni hem pretés encunyar un estil uniforme. Això, més la contínua voluntat de seguir aprenent, ens ha permés treballar i experimentar en diferents suports, amb plantejaments tant gràfics, com fotogràfics i videogràfics, destinats a impressió o a la difusió online.

Estar o no estar...

aquesta és la qüestió

No ens enganyem. Que el teu projecte estiga en Internet no és sinònim d'èxit immediat. Però para a analitzar una mica com és el món en el qual vivim hui en dia i quin és el paper que Internet està tenint a les nostres vides, en tots els àmbits... Si amb això no hi trobes prou motius per a fer-te aquesta pregunta, no et preocupes i gaudeix del teu temps. Però si la teua conclusió és que, possiblement, siga millor estar que no estar... parlem!

Web

+ fotografia

+ vídeo

+ disseny

Però estar, simplement per estar, no té cap sentit. En Nonsolumweb concebem qualsevol projecte web com un treball creatiu on el disseny, la fotografia i la videocreació serveixen per a dignificar, valorar i potenciar els productes i serveis dels nostres clients i que resulten interessants per als usuaris. No es tracta de fer únicament webs, sinó de crear projectes de comunicació destinats a un suport web.

L'espai web...

el teu tamagotxi

Un espai web és com un tamagotxi, cal alimentar-lo de continguts si volem que tinga una llarga vida. Però, si volem ser visibles, és necessària una estratègia dinàmica que combine l'acció corporativa a través de l'espai web amb la connectivitat i la interacció a les xarxes socials. En Nonsolumweb formem el client en conceptes bàsics que tot gestor web deu saber, i a més l'acompanyem durant els seus primers passos, assessorant-lo per tal que puga esprémer al màxim les possibilitats d'estar present i actiu a Internet.

Procés de treball

Procés creatiu

No som màquines. Som creatius

Parlem?

D'una idea surt un projecte

Et mostrem el disseny abans del muntatge

Silenci, estem treballant

El teu web ja està a punt

T'ajudem a emprendre el vol

Últimes entrades al blog

Què és una web i què és un projecte de comunicació web?

Hi ha coses que encara ens sorprén haver d'explicar-les. Són aquestes relatives a per què la imatge i el disseny són tan importants a l'hora de vendre un producte o comunicar un projecte, siga empresarial, cultural, social, etcètera. Ja no es tracta únicament d'aconseguir captar l'atenció del teu possible client o usuari, sinó de dignificar i valorar, precisament, allò que pretens vendre.

On the road again

Començar un nou projecte professional comporta sempre un cúmul de sensacions: motivació, il·lusió, propòsits, però també preocupació, dubtes, incertesa... No és res nou. En Nat Estudi, com anteriorment en Enunespai, mai ens hem quedat quiets i sempre hem apostat per reinventar-nos...