Començar un nou projecte professional comporta sempre un cúmul de sensacions: motivació, il·lusió, propòsits, però també preocupació, dubtes, incertesa... No és res nou. En Nat Estudi, com anteriorment en Enunespai, mai ens hem quedat quiets i sempre hem apostat per reinventar-nos, sense perdre mai l'essència que ens caracteritza: l'eclecticisme aplicat al nostre treball.

Nonsolumweb no és una casualitat. El disseny interactiu destinat a aplicacions online ha format part del nostre catàleg de treballs des del principi, allà pel 2008, quan el Flash era "lo más" i ens permetia als dissenyadors gràfics i resta de professionals audiovisuals poder crear webs i aplicacions per a Internet molt més obertes pel que fa a plantejaments visuals i amb un sistema de programació (Actionscript) que no requeria grans filigranes informàtiques per fer-lo funcionar. Durant aquells primers anys, quan Nat Estudi era encara Enunespai, realitzàrem molts projectes interactius Flash com pàgines web, aplicacions per a CD/DVD ROM, i trailerbooks animats per al sector editorial. De fet va ser el Grup Bromera, amb qui ens uneix una relació professional de més de 10 anys, qui va apostar decididament pel nostre treball amb l'encomanda de microsites i trailerbooks destinats a la promoció de publicacions específiques, així com la producció d'espais web per a col·leccions de llibres com Micalet, Animallibres, The Chest Full of Monsters, First Steps, First Tales i les edicions online anuals de la campanya Llegir en Valencià.

I en això que va arribar l'iPhone i conceptes nous com el responsive, i sobretot començaria a sonar en els nostres caps, com una mascletà en mig del silenci, la paraula SEO, l'obsessió de tot projecte d'Internet actual, i possiblement, un dels conceptes més prostituïts d'aquesta nova era tecnològica. Açò ha comportat un canvi radical a l'hora de fer qualsevol projecte web i que, en certa manera, ha estat com un retorn als inicis d'Internet i l'hegemonia absoluta de codis de programació com HTML, PHP, Javascript, etc. Adéu al Flash i al seu senzill sistema de programació...

Però en Nat Estudi hem basat gran part del nostre treball en la col·laboració amb diferents professionals i empreses per tal de dur endavant qualsevol projecte, ampliant així els nostres recursos tècnics i humans per tal de fer possible qualsevol procés de producció, siga destinat a suports d'impressió o a publicacions online, i per descomptat, en el camp del disseny web, comptem amb la incorporació d'informàtics i programadors web.

Per tant l'aposta que ara fem amb Nonsolumweb té la seua lògica i més encara quan en l'últim any hem viscut un increment considerable d'encomandes de productes online que ens han dut a la reflexió que calia crear un projecte en exclusiva per a aquest sector, ampliant serveis i, naturalment, combinant-los amb les nostres especialitats, el disseny, la fotografia i la videocreació, per tal d'oferir als nostres clients, no sols capacitat tècnica, sinó també creativa.