El projecte Emociona't amb la Lectura de Bromera és un dels treballs més complets que hem realitzat pel que fa a estructura web, no sols per allò que es veu al frontend (visió dels usuaris) sinó també pels treballs realitzats per a la creació del seu backend (gestor de continguts*), amb sistema de registre i compte d'usuaris automatitzat, selector d'enviaments des del formulari de contacte segons diverses variants i càrrega de continguts en zones públiques i privades de l'espai web.

A més, el vídeo havia de tindre un paper fonamental, amb la inclusió de diversos tutorials didàctics, presentacions literàries de youtubers i entrevistes a alguns dels autors dels llibres, que devien combinar la seua presència a l'espai web amb la creació d'un canal propi d'Emociona't a YouTube. Per als videotutorials vam comptar amb la col·laboració del jove actor valencià Nelo Gómez, qui va aportar al projecte una línia dinàmica, entretinguda i amb molt sentit de l'humor.

Web: www.bromera.com/emocionat
Client: Edicions Bromera | Grup Bromera
Treballs realitzats: web, vídeo i formació

*Una vegada finalitzat qualsevol projecte amb sistema de gestió, el client és responsable dels canvis i actualització de continguts del seu espai web.