Despacho Girbés Rubio és una empresa d'assessors/consultors amb seu en Algemesí (València) amb serveis d'assessoria global i consultoria empresarial, serveis immobiliaris i administració de finques.

Moltes empreses d'aquest sector opten per omplir el seu apartat visual d'imatges d'estoc que moltes vegades tenen poc a vore amb la imatge real d'aquestes. En Nonsolumweb apostem per la claredat des del principi perquè creiem fermament que un web ha de ser un aparador real d'allò que el client descobrirà quan creue la porta d'entrada de l'empresa, i és el que hem aplicat en aquest projecte, on totes les fotografies, tant aquelles que mostren les instal·lacions com també les imatges de recurs, s'han realitzat per al projecte i no formen part de cap banc d'imatges.

Un aspecte a destacar del web de Despacho Girbés Rubio ha estat l'elaboració del cercador immobiliari, amb un sistema de recerca d'oferta immobiliària segons les opcions triades per l'usuari i la creació d'un sistema de fitxes d'immobles amb especial rellevància per al material visual, tant fotografies com vídeos.

Web: www.girbesrubio.com
Client: Despaho Girbés Rubio
Treballs realitzats: web i fotografia

*Una vegada finalitzat qualsevol projecte amb sistema de gestió, el client és responsable dels canvis i actualització de continguts del seu espai web.