El nou espai web de Nat Estudi és un extens catàleg online que engloba, gairebé, 30 anys de trajectòria del fotògraf i dissenyador Bernat Gutiérrez, a través de les diferents etapes per les quals ha passat, al capdavant de projectes professionals com Contrast, Enunespai, Nat i Nonsolumweb, com també d'aquells que formen part de la seua faceta creativa més personal.

La creació d'aquest web ha estat un procés laboriós, ja que havia d'aglutinar el contingut de 2 espais web anteriors, Enunespai/Nat Estudi i Bernat Gutiérrez Fotografia amb tot un procés nou de maquetació per tal d'adaptar les noves imatges al nou format de visualització responsive.

L'apartat Dossier el formen més de 100 treballs i cadascun disposa de la seua pròpia galeria d'imatges. A més, l'espai ha estat concebut pensant que ha de funcionar com una experiència visual per a l'usuari, el qual pot anar descobrint, a poc a poc, tot el contingut d'aquesta retrospectiva a través dels diferents treballs fotogràfics, de disseny, vídeo i web realitzats per Bernat Gutiérrez al llarg de tots aquests anys.

«Així doncs, ací teniu el nou web de Nat Estudi, fusionat, millorat i remasteritzat. Un nou lloc on els encàrrecs professionals conviuen amb els projectes més personals, en un intent de mostrar què faig i què em ve de gust fer, però també d'on vinc i com he arribat fins ací, al llarg de, gairebé 30 anys, des d'aquell dia en què vaig disparar les meues primeres fotos decents amb una càmera rèflex, i em vaig deixar fascinar per la fotografia amb tan sols 15 anys».

Web: www.natestudi.com
Client: Projecte propi
Treballs realitzats: web, fotografia, disseny, vídeo